Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Leuke schoenen voor steunzolen

Leuke schoenen voor steunzolen

Schoenen die geschikt zijn voor steunzolen maar toch vlot en leuk zijn. Dit is een vaak terugkomend thema in onze winkel. Vaak komen er mensen in de winkel die toe zijn aan steunzolen, maar met de gedachte leven dat er geen keus is in vlotte schoenen
Meer informatie
Line Folder Schoenmode de Rooij

Line Folder Schoenmode de Rooij

Ook dit seizoen brengt schoenmode de Rooij weer zijn traditionele folder uit. Laat je verrassen en inspireren richting het komende voorjaar. Zo is er dit seizoen weer ruimte voor de merken die u van ons gewend bent. Zo staan er in de folder leuke schoenen van merken als Gabor, Waldlaufer en ECCO. Tevens staat er met DL Sport een merk in wat nieuw in ons assortiment is. Deze Italiaanse schoenen staan bekend om zowel pasvorm als comfort.
Meer informatie

Xsensible Schoenen; 'vanaf nu nog meer keuze'

Al jaren zijn wij fan van Xsensible schoenen. Al veel mensen hebben wij gelukkig mogen maken met deze bijzondere schoenen. Het schoenenmerk Xsensible blijft innoveren, zo is er een geheel nieuwe zoolconstructie aan het assortiment toegevoegd. Lees er alles over...
Meer informatie

Hallux Valgus

Hallux valgus is de Latijnse naam voor de scheefstaande grote teen. Die knokkel is het gevolg van de scheefstaande grote teen. De knokkel veroorzaakt de last, waarbij je de ontstekingsachtige roodheid vaak al door de kous kunt zien. De pijn wordt veroorzaakt door een ontsteking van de slijmbeurs en mogelijk door eelt en likdoorns.
Meer informatie

De doorgezakte voet

De doorgezakte voet, spreidvoet, metatarsalgie; oftewel pijn onder de voorvoet. Een veel voorkomende klacht. Het is een pijn die veel mensen dagelijks ervaren en waarvan men denkt dat er weinig aan is te doen. Maar is dat zo?
Meer informatie

Hielspoor

Hielspoor is een veel voorkomende voetklacht waarbij er een stukje bot in de vorm van een doorntje aan het hielbeen groeit.
Meer informatie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.