Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

XsensibleXSENSIBLE STRETCHWALKER

Iedere Xsensible Schoen bezit unieke draageigenschappen. Wij presenteren u de ruime collectie Xsensible Stretchwalker. De naam zegt het al; het leer kan stretchen. Doordat het leer meebeweegt en toch steun geeft hoeft u de Xsensible schoen niet in te lopen. Deze zit gelijk comfortabel. En dat is nog niet alles. Op de vraag hoe schoenen nóg comfortabeler kunnen, vonden de mensen van Nimco, het bedrijf achter Xsensible, het antwoord helemaal in Japan. Daar wordt al eeuwenlang een bijzondere sandaal gedragen, de ‘Ippon-ba getta’. Deze traditionele houten sandaal zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder worden belast. Samen met de Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka ontwikkelde Xsensible een prachtige sneaker, de Xsensible Stretchwalker. Stijlvolle schoenen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor een betere balans en een evenwichtige loopbeweging, betere stand van de bekken en gezondere lichaamshouding. Ook zorgt de zool voor een fenomenale demping. De slimme technieken van Xsensible schoenen zijn wereldwijd gepatenteerd. De Xsensible collectie is verkrijgbaar in meerdere wijdtematen. Welke wijdte je ook nodig hebt, bijvoorbeeld wijdte G of H, de goed passende leesten van Xsensible zijn zodanig dat deze voor extra hielsluiting zorgen. De Xsensible schoen geeft de voorvoet en de tenen de ruimte om goed te kunnen bewegen en functioneren, terwijl de hiel goed op zijn plaats wordt gehouden. Dát maakt een goede comfortschoen. De Xsensible Stretchwalker is voorzien van een uitneembare binnenzool, zodat u uw eigen zooltjes in de schoenen kunt dragen. Xsensible comfortschoenen biedt voor iedereen een kans om fijn te lopen. De Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor reumatische en diabetische voeten. Ervaart u pijn onder voorvoet, ook dan is de Xsensible schoen een aanrader. Loopfijn.nl heeft veel ervaring met Xsensible Stretchwalker en biedt een grote keuze. 


Xsensible Stretchwalker voor dames

Van de Xsensible Stretchwalker hebben wij voor dames een extra uitgebreide collectie in alle beschikbare breedtematen! Het leuke is dat rondom enkele modellen er uit veel varianten gekozen kan worden. De Xsensible Stretchwalker blijft altijd heel herkenbaar. Er zijn veel verschillende kleur en materiaal combinaties, van heel rustig tot heel uitbundig, er is altijd wel een favoriete uitvoering voor u! 

Xsensible Stretchwalker sandalen

Als u denkt dat de unieke eigenschappen van een Xsensible Stretchwalker alleen verkrijgbaar is in dichte schoenen dan mogen wij u verrassen. Want de Xsensible Stretchwalker is er namelijk ook als sandaal en zelfs als slipper. Bent u al bekend met het comfort van een Xsensible Stretchwalker schoen, dan is een sandaal erbij natuurlijk een must. De sandalen en slippers voelen net zo vertrouwd als de sneakers, echt comfortabel dus! 

Xsensible Stretchwalker voor mannen

De gepatenteerde technieken van de Xsensible Stretchwalker zijn er ook voor mannen. Hiervoor ontwikkelde Xsensible leesten voor mannen die perfect passen. Mannen willen vooruit en dus comfortabel lopen. Daarom heeft Xsensible ook het Stretchleer gebruikt. De Xsensible zool en modellen zijn duidelijk herkenbaar en ook voor mannen is er steeds meer keus. Steeds meer mannen ervaren het comfort van de Xsensible Stretchwalker. De vraag en keuze nemen alsmaar toe. 


Meerdere breedtematen

De Xsensible Stretchwalker is er voor zowel vrouwen als mannen in verschillende breedtematen. Wij spreken ook vaak over wijdtematen. Eigenlijk dekt die laatste omschrijving het beter, want niet alleen de breedte van de zool is smaller of breder, óók de omvang van de leest is smaller of juist ruimer. Voor iedere voet is er een paar Xsensible's. Wij bieden ruime keuze, namelijk wijdte G, G½, H, H½ en K. Wijdte G is een normale breedtemaat. Vandaar loopt de breedte op. Wijdte H is dus wat breder. Xsensible Schoenen heeft ook nog een wijdte K. Heeft u vragen over de wijdte of breedte die het beste bij u past, neem gerust contact met ons op, wij helpen graag. Tel. 074-2914983 

Échte winkels

Loopfijn.nl is de webshop van Velthuis Schoenen in Hengelo en Schoenmode De Rooij in Dussen. Beide schoenwinkels werken al lang met het Xsensible Schoenen en de medewerkers hebben veel kennis en ervaring. Kennis en ervaring die ze dagelijks graag in de praktijk brengen, zodat u de best passende schoenen draagt. Heeft u vragen, neem gerust contact op of breng een bezoek aan een van onze winkels. 

Xsensible Stretchwalker kopen?

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, Loopfijn.nl.
Wij zijn premiumdealer en beschikken over de ruimste voorraad.
Vragen? Geen probleem stel ze gewoon en bel: 074 - 291 49 83 


Wij zijn bereikbaar op de volgende dagen: 

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.