Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dames

25 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

Verwijder alle filters

Met Durea damesschoenen weet u waar u aan toe bent


Durea is een gerenommeerd Nederlands schoenenmerk, waarvan u hoge verwachtingen mag hebben. Voor damesschoenen stelt u uiteraard hoge eisen. Naast comfort, is design ook erg belangrijk. U wilt uiteraard schoenen dragen die bij uw outfit passen. Nu kunt u meer dan voldoende designschoenen vinden, maar dan levert u in op het draagcomfort. Dit is niet het geval bij Durea damesschoenen. Durea weet telkens weer mooie schoenen te ontwerpen met de meest optimale pasvorm. Welke eisen u ook stelt aan schoenen of als u vaak met voetklachten van doen heeft, Durea damesschoenen voldoen altijd aan uw eisen.
 

Waarom kiezen voor damesschoenen van Durea?


Bij het bepalen van de schoenmaat, wordt er doorgaans gekeken naar de lengtemaat. Het zijn enkel de betere schoenenwinkels, zoals de vakkundige schoenwinkels van Loopfijn.nl, waar ook de breedte goed wordt gemeten. Bij het ontwerpen van de damesschoenen van Durea, wordt er óók rekening gehouden met de breedtemaat. Sterker nog, u kunt bij de damesschoenen van Durea kiezen uit vier verschillende breedtematen. Voor de zeer smalle voet tot de zeer brede voet heeft Durea modieuze damesschoenen. Door bij het kiezen van Durea damesschoenen de juiste breedte te kiezen, voorkomt u voetklachten. Ook heeft Durea door de jaren heen enorme kennis verworven over het ontwerp van de leest en het voetbed. Door te kiezen voor damesschoenen van Durea, kiest u voor de combinatie van optimaal comfort en hoogwaardig design.
 

U kunt Durea damesschoenen online kopen bij Loopfijn.nl


Bij Loopfijn.nl weten wij dat Durea topkwaliteit levert. Niet voor niets verkopen onze winkels al tientallen jaren Durea damesschoenen. Bent u niet in de mogelijkheid om onze winkels te bezoeken? Dan kunt u ook Durea damesschoenen online kopen in onze webshop. In onze webshop vindt bij al onze Durea damesschoenen naast de lengtematen, ook de breedtematen. Zo wordt het kiezen van de juiste maat nog gemakkelijker. Heeft u moeite om de wijdtemaat te bepalen en kunt u niet naar onze winkels komen? Wij bieden u een uiterst vriendelijke klantenservice aan. Belt u gerust met ons, wij kunnen u altijd op afstand helpen om toch de juiste maat te vinden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.