Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze Schoenspecialisten

Zoals u van Velthuis Schoenen gewend bent beschikt het team van verkopers over kennis over schoenen en voetklachten. Onze specialisten kunnen u dus op een professionele manier begeleiding bij de aankoop van de juiste schoenen. Ook bieden we u de ruimte om gebruik te maken van personal shopping bij Velthuis Schoenen. Wilt u op een door u zelf aangegeven tijdstip buiten openingstijden door een specialist geholpen worden dan kan dit. Klik hier om uw gegevens achter te laten. Dan nemen we spoedig contact met u op om een afspraak te maken in een van onze winkels 


Marjan 

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij Velthuis Schoenen en ik ben al bijna 30 jaar werkzaam in de schoenen als gediplomeerd schoenadviseur. Ik vind het heerlijk om met klanten te werken en vind het enorm fijn om mensen met voetklachten op een manier te helpen dat ze schoenen aan kunnen doen die de klachten kunnen verminderen. Ik ben hierin zeer geduldig om tot een goed resultaat te komen! Ik zie u dan ook graag in onze winkels!


Simone

Ik ben al bijna 20 jaar in dienst bij Velthuis Schoenen.  Vakkennis is enorm belangrijk voor me. Als gediplomeerd schoenadviseur en pedicure en de kennis van materialen en pasvormen, wil ik mijn klanten eerlijk en goed advies geven. Ik haal veel voldoening uit het feit dat klanten hun dank en waardering uitspreken voor mijn hulp. Het geeft me de bevestiging dat ik mijn werk goed doe!


Nathalie

Schoenen zijn mijn passie en dat deel ik graag naar de klant uit. Eerlijk advies is voor mij enorm belangrijk. Ook al betekent het soms dat ik dan geen schoenen verkoop. Schoenen moeten goed passen, dat is voor mij enorm belangrijk. Ik werk al 20 jaar als gediplomeerd schoenadviseur in de schoenenbranche. Ik ga dan ook graag de uitdaging aan om klanten met moeilijke voeten toch een perfect passende schoen aan te bieden!


Petra

Met bijna 20 jaar ervaring in de schoenenbranche kan ik wel stellen dat ik al weer een tijdje mee loop. Ik heb een opleiding genoten als pedicure en heb de opleiding tot gediplomeerd schoenadviseur gedaan. Ik kan dus wel stellen dat ik genoeg kennis van voeten en schoeisel heb. In mijn werk probeer ik deze werelden samen te voegen om de klanten van goed advies te kunnen voorzien. Het werken met mooie schoenen met een goede pasvorm spreekt me dus enorm aan! 


Arnoud 

Mensen omschrijven mij vaak als ‘enthousiast’ met een passie voor schoenen, vooral goed passende schoenen. Al op jonge leeftijd was ik graag in de winkels van mijn ouders en bij diverse leveranciers in Brabant. De combinatie van vormgeving, pasvorm en kwaliteit heeft altijd mijn warme belangstelling genoten. En nu mag ik samen met mijn teams in Hengelo en Dussen veel mensen verwennen met de fijnst lopende schoenen, daar geniet ik van!


Personal Shopping

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.