Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Xsensible Schoenen; 'vanaf nu nog meer keuze'

Al jaren zijn wij fan van Xsensible schoenen. Al veel mensen hebben wij gelukkig mogen maken met deze bijzondere schoenen. Het schoenenmerk Xsensible blijft innoveren, zo is er een geheel nieuwe zoolconstructie aan het assortiment toegevoegd. Lees er alles over...

Veel mensen kennen inmiddels de comfortabele sneakers van Xsensible. Door het stretchleer geven de Xsensible Schoenen ruimte waar de voet deze nodig heeft. Xsensible Schoenen hoeven daardoor niet ingelopen te worden. Ook wanneer sprake is van een knobbel bij de grote teen, een hallux valgus, geeft het stretchleer de benodigde ruimte zodat de knobbel niet irriteert. Verder geeft de unieke zool van Xsensible Schoenen een combinatie van balans en demping die erg prettig is. De afwikkeling gaat als vanzelf.

Verdere innovatie…
De ontwikkelingen bij Xsensible staan niet stil. Want sinds begin dit jaar is er een nieuwe telg toegevoegd aan de Xsensible collectie. De modellen Tokio en Berlin hebben een nieuwe zool met dezelfde eigenschappen als de bekende Xsensible Stretchwalkers, alleen zijn deze breder – wijdte H - en is de zool ook breder. Deze geeft nog meer stabiliteit. De schoenen zijn gelijk een succes, want nu is er ook een perfect passende Xsensible schoen voor de bredere voet! En dat is nog niet alles, want de nieuwe zool is er ook voor mannen!
Zowel bij Velthuis Schoenen als Schoenmode De Rooij hebben wij een ruime keuze in Xsensible Schoenen. Door de hechte samenwerking met Xsensible is er veel kennis bij onze schoenadviseurs. Zo heeft er afgelopen jaar nog een training plaatsgevonden op het hoofdkantoor van Xsensible. 


 
Xsensible Schoenen zijn beslist een aanrader. De Xsensible Schoenen zijn ook in trek bij mensen met reumatische of diabetische voeten. De voering is zacht en glad, zonder vervelende naden en de zool heeft een ronde afwikkeling. Wij zijn een betrouwbare partner van Xsensible Schoenen. Heeft u vragen bel ons gerust, tel. 074-2914983. Bestel Xsensible Schoenen veilig en snel op loopfijn.nl; wij staan graag voor u klaar.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.