Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

DAMESSCHOENEN

U vindt bij ons veel keus aan damesschoenen van toonaangevende A-merken, zoals Durea, Xsensible Schoenen, Joya Schoenen, Solidus en Hartjes. Onze collectie damesschoenen is zorgvuldig geselecteerd op een goede pasvorm en kwaliteit. Dat vinden wij belangrijk. Ook kijken wij naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Comfortschoenen zijn tegenwoordig populair, iedereen wil toch fijn lopen! Wij kijken daarbij ook naar de uitstraling van de damesschoen, laars of sandaal, want het oog wil ook wat. Gelukkig zijn veel comfortschoenen juist trendsettend. Om u de leukste modellen te tonen bezoeken wij beurzen en leveranciers in binnen- en buitenland, zodat wij u kunnen verrassen met de leukste en best passende damesschoenen. 

Comfortschoenen


Veel vrouwen - ongeacht leeftijd - hebben last van de voeten. Diverse klachten die vaak voortkomen doordat de voeten verkeerd belast worden of overbelast worden. Wanneer een schoen niet goed past, dan kan de voet niet op een natuurlijke wijze bewegen. Te klein, of juist te ruim, of te smal, te weinig steun of juist te hard. 


Een schoen moet natuurlijk mooi zijn en het liefst ook betaalbaar. Maar wat als je hiervoor de prijs betaald met pijn in de voeten? Je voeten dragen je lichaam. En terwijl je de banden van je auto kunt vervangen, kun je dat bij je voeten natuurlijk niet; kortom ben er zuinig op. Goed passende schoenen ondersteunen de voet en geven de voet de ruimte om op een natuurlijke manier te bewegen en af te wikkelen. Een goede schoen kan daarbij de pijn en problemen die uit voetklachten voortkomen grotendeels of geheel verhelpen. Wij bieden een grote collectie dames comfortschoenen. Ze zijn bijna allemaal voorzien van een uitneembaar voetbed, zodat je hierin je eigen zooltjes kunt dragen. Ook zijn de meeste modellen in een specifieke breedtemaat, van heel smal tot heel breed en alle daartussen in. Shop bij ons de beste merken, zoals: Durea, Hassia, Hartjes, Solidus, Waldlaufer, Mephisto, Piedi Nudi, Helioform, Verhulst, Joya Schoenen, Remonte, Gabor,AQA, Ara, Double V, Ecco, Fitflop, Gaastra, Mjus, Muoviti, Panama Jack, Post Xchange, Rieker, RohdeXsensible en Xsensible Stretchwalkers.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.