Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Leuke schoenen voor steunzolen

Leuke schoenen voor steunzolen

Schoenen die geschikt zijn voor steunzolen maar toch vlot en leuk zijn. Dit is een vaak terugkomend thema in onze winkel. Vaak komen er mensen in de winkel die toe zijn aan steunzolen, maar met de gedachte leven dat er geen keus is in vlotte schoenen

Steunzolen, maar toch leuke schoenen


Schoenen die geschikt zijn voor steunzolen maar toch vlot en leuk zijn. Dit is een vaak terugkomend thema in onze winkel. Vaak komen er mensen in de winkel die toe zijn aan steunzolen, maar met de gedachte leven dat er geen keus is in vlotte schoenen. Deze aanname is echter achterhaald. Bij heel veel verschillende merken zoals Xsensible, Durea, Piedi Nudi, Hartjes en Helioform zijn er genoeg opties in sneakers, Veterschoenen en sandalen waar de binnen zool uitneembaar is. Velthuis schoenen en schoenmode de Rooij zijn gespecialiseerd in schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. We hebben niet alleen een grote collectie. Ook kunt u het beste advies verwachten van onze gespecialiseerde schoenspecialisten.


Samenwerking met Wouda podotherapie


Wanneer u last hebt van voetklachten en of andere lichamelijke klachten kun je hiervoor terecht bij een podotherapeut. Velthuis Schoenen werkt nauw samen met Wouda podotherapie. De podotherapeut is een voetspecialist die u verder kan helpen en kan behandelen wanneer u voetklachten heeft zoals Hallux Valgus, hielspoor of Metatarsalgie. Door de goede samenwerking met de podotherapeuten van Wouda kunnen zij u ook helpen met de aanschaf van nieuwe schoenen die u klachten kunnen verhelpen of verminderen.

 Onze tips voor het dragen van steunzolen in uw schoenen:

•Draag de steunzolen altijd in een schoen waar de binnenzool uitneembaar van is. Leg uw steunzool nooit op de bestaande binnenzool. Doordat de binnenzool vaak een beetje voorgevormd is, komt de steunzool niet helemaal vlak in de schoen te liggen.
•Haal de steunzool geregeld uit de schoen om hem te laten luchten. Ventilatie is heel belangrijk voor de zolen en voor de schoenen!

Bekijk hier onze uitgebreide collectie met schoenen en sandalen die geschikt zijn voor steunzolen.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.