Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over ons
Loopfijn.nl is de webshop van Schoenmode De Rooij uit het Brabantse plaatsje Dussen. Een winkel die in de gehele regio bekend staat om de uitgebreide collectie merkschoenen, vakmanschap en service. Persoonlijke aandacht staat centraal. Voor iedere klant gaan wij op zoek naar het best passende paar schoenen. En niet alleen passend bij de voeten, maar ook passend bij de verdere wensen van de klant, zoals bijvoorbeeld de kleur. Daarom vindt u bij ons een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen van de beste merken, waaronder Gabor, Tamaris, Xsensible, Hartjes, Skechers, Sioux, Solidus, Marco Tozzi, Ecco, Giorgio, Australian, Berkelmans, PME Legend, PX Shoes, Red-Rag, Rieker, Remonte, Bunnies, Shoesme, Develab, Braqeez en vele meer... Wij hebben schoenen vanaf maat 17 t/m maat 50! In alle bescheidenheid kunnen wij stellen dat we verstand hebben van schoenen. Dankzij onze eigen schoenmakerij kunnen wij de best mogelijke service verlenen.

Voeten vormen letterlijk de basis om te bewegen. Als er iets niet in orde is met uw voeten of de manier waarop u loopt, kunt u op allerlei problemen stuiten. Dit geldt ook en in sterkere mate voor kindervoeten. Goede schoenen zijn dus belangrijk, maar hoe moet u weten wat goede schoenen zijn voor uw voeten of die van uw kinderen? Naast het feit dat schoenen de juiste lengtemaat moeten hebben, is bijvoorbeeld ook de pasvorm van de leest en het materiaal van belang. Laat u zich dus goed informeren, wij helpen u graag.

Assortiment
Het doel is om uitsluitend kwaliteitsschoenen te verkopen, die passen in het modebeeld. Ons grote assortiment bestaat uit schoenen voor dames, heren en kinderen in verschillende stijlen, met een pasvorm die voor elk voettype geschikt is. Bij ons vindt u de beste merken en onze collectie gaat zeer breed in lengte- en wijdtematen. De meeste schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

Service
Als u bij ons naar binnen loopt dan komt u in een winkel vol met schoenen, waarin u vrijblijvend wordt ontvangen. Wij nemen de tijd voor u en uw voeten. Wij adviseren u de juiste schoen die aansluit bij uw voeten of die van uw kind. Natuurlijk kunt u bij ons rustig rondkijken naar een model dat u aanspreekt. Als u een model heeft gevonden dat u bevalt, dan kunnen wij samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden door deze en andere modellen door te passen. Door het bezoeken van schoenenbeurzen en fabrieken, en het bijwonen van congressen, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het schoenen vak. Zo kunnen wij u altijd adviseren op basis van de nieuwste trends en innovaties. Stap eens binnen in onze gezellige winkel en ervaar het verschil tussen gewoon schoenen kopen en schoenen kopen bij Schoenmode De Rooij. Wij verwelkomen u graag in onze gastvrije winkel.

Schoenmode De Rooij
Wilhelminastraat 5 - Dussen
T. 0416-391282
E. info@loopfijn.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.