Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling


U kunt in de webshop van Loopfijn op verschillende manieren betalen. Via iDeal (internetbankieren) of via creditcard (Mastercard en Visa) . Meer informatie over de verschillende betaalmethoden vindt u hieronder.

IDeal.


Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

U bestelt een product
Kies iDEAL als betaalmethode
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
U ontvangt een bevestiging van uw bank
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Creditcard


U kunt uw bestelling betalen met Visa en MasterCard creditcards. Om uw gegevens te beschermen worden de betalingen afgehandeld middels SSL technologie. Dit beschermd uw persoons- en betalingsgegevens. U kunt dit checken door in de betaalmodule te kijken of er een S aanwezig is in de adresbalk (https://).

Veiligheid

De betalingen via onze website worden afgehandeld middels SSL technologie. Dit beschermd uw persoons- en betalingsgegevens. Hiermee worden de persoonlijke gegevens beschermd als deze verzonden worden via het internet en wordt voorkomen dat deze informatie door anderen gelezen kan worden. Handige tip: U kunt dit nakijken door in de betaalmodule te kijken of er een S aanwezig is in de adresbalk (https://).


Kortingscode inwisselen


Wanneer u een kortingscode heeft kunt u deze in de laatste stappen van de bestel fase inwisselen. Het te betalen bedrag zal dan automatisch aangepast worden. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief om kans te maken op zulke kortingscodes. LET OP: Het is niet mogelijk om tegoedbonnen die u in de winkel heeft ontvangen of VVV bonnen op de webshop in te leveren.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.