Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling
 
Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. Via iDeal of via Creditcard. Meer informatie vindt u hieronder.
 
iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDeal is het betaalsysteem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma. Om van iDeal gebruik te maken hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. De meeste bekende banken werken reeds met iDeal, waardoor u snel en eenvoudig in uw vertrouwde en beveiligde internetbankomgeving kunt afrekenen. Betalen zoals u waarschijnlijk al gewend bent.

Betalen met iDeal doet u slechts in een paar stappen:
- U bestelt een product
- Kies iDeal als betaalmethode
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken online regels
- U komt direct in de bekende internetbankieromgeving van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling zijn geslaagd!

Creditcard
Via Visa en Mastercard kunt u uw bestelling betalen. Om uw gegevens te beschermen worden de betalingen afgehandeld middels SSL technologie. Dit beschermt uw persoons- en betalingsgegevens. U kunt dit controleren door in de betaalmodule te kijken of er een S aanwezig is in de adresbalk (https://). Bij betaling middels creditcard wordt het bedrag direct bij uw creditcardmaatschappij in rekening gebracht.

Veiligheid
De betalingen via onze website worden afgehandeld middels SSL technologie. Dit beschermd uw persoons- en betalingsgegevens. Hiermee worden de persoonlijke gegevens beschermd als deze verzonden worden via het internet en wordt voorkomen dat deze informatie door anderen gelezen kan worden. Handige tip: U kunt dit nakijken door in de betaalmodule te kijken of er een S aanwezig is in de adresbalk (https://).

Kortingscode inwisselen
Wanneer u een kortingscode heeft kunt u deze in de laatste stappen van de bestel fase inwisselen. Het te betalen bedrag zal dan automatisch aangepast worden. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief om kans te maken op zulke kortingscodes. LET OP: Het is niet mogelijk om tegoedbonnen die u in de winkel heeft ontvangen of VVV bonnen op de webshop in te leveren.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.