Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Joya
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Joya

32 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Joya

JOYA SCHOENEN


Uit liefde voor uw rug! 

Een natuurlijke loophouding is het beste voor ons lichaam. Daarom zeggen wij ook wel eens dat het goed is om op blote voeten over een strand te lopen. Dat is een gezonde training voor uw lichaam. De dagelijkse praktijk is echter anders. Dagelijks lopen wij op een harde ondergrond, maar eigenlijk is het menselijk lichaam hier niet voor gemaakt. Joya schoenen maken lopen en staan op een harde vlakke ondergrond weer comfortabel. De bijzondere zoolconstructie vormt het middelpunt van iedere Joya schoen. De zool is in meer of mindere mate afgerond en opgebouwd uit verschillende lagen. De zool vangt de kracht bij het landen op de hiel mooi op en vervolgens wordt de druk op de voet gelijkmatig over de voetzool verdeeld. De combinatie met de leest en de ‘upper’ van de schoenen geven een unieke structuur. Joya schoenen moet je echt aan de voeten voelen. Ervaar het zelf. Door de contructie sta je rechter en krijg je een betere lichaamshouding. Zozeer zelfs dat het beter voor je rug is. Sterker, Joya Schoenen heeft het AGR keurmerk op de gehele collectie en dat is beslist bijzonder te noemen. AGR staat voor ‘Forum Gesunder Rücken – besser Leben'. Het is een keurmerk dat onder toezicht staat van gespecialiseerde artsen en het Verbond van Duitse Rugscholen. Joya schoenen zijn door dit instituut uitgeroepen tot zeer rugvriendelijk product! Pijnvrij lopen

Veel mensen ervaren dagelijks veel pijn aan de voeten. Veel voorkomende voetklachten zijn hielspoor, peesplaat ontsteking en pijn onder de voorvoet. Door de eigenschappen van een Joya schoen verdwijnen deze klachten gedeeltelijk of volledig. Een Joya schoen vangt de voet niet alleen goed op, maar traint deze bovendien ook. Naarmate we ouder worden zakken de voeten wat door. De zogenaamde ‘bogen’ worden vlakker en het schokdempende effect vanuit de voet zelf wordt minder. Bij iedere landing komen er in toenemende mate drukpunten onder de voet en de voorvoet. Geen wonder dat op een harde ondergrond tijdens het dragen van normale schoenen al snel klachten ontstaan. Veel mensen bezoeken de sportschool om hun spieren te trainen. Eigenlijk zouden we ook onze voeten moeten trainen. Een Joya schoen doet dit! Door de zool worden kleine spieren ‘getriggerd’ om weer mee te doen. Zo wordt de voet sterker en verdwijnen de klachten.
Joya sneakers

Een groot deel van de Joya Schoenen collectie bestaat uit veterschoenen. Het leuke aan een Joya Schoen is dat ze veel voetklachten sterk beperken of zelfs geheel oplossen en tegelijkertijd er ook leuk uitzien. En het valt ons op dat ze ieder jaar weer vlotter worden. De mensen bij Joya Schoenen hebben allemaal één overtuiging; een schoen moet goed zitten en ervoor zorgen dat voet- en houdingsklachten grotendeels of volledig verdwijnen. Maar ze beseffen tegelijk dat een schoen er wel leuk uit moet zien. Dat laatste krijgt net zoveel aandacht. 

Joya sandalen

De uitgebreide collectie Joya Schoenen bestaat ook uit een mooie collectie sandalen en slippers. Deze hebben dezelfde unieke eigenschappen in de zool verwerkt als de veterschoenen van Joya. Aan een sandaal worden vaak minder eisen gesteld dan aan een schoen. In de praktijk zien wij dat veel mensen veel intensiever en frequenter op sandalen lopen dan ze beseffen. Vaak komen pijntjes weer terug. Gelukkig zijn er naast de Joya sneakers ook Joya sandalen!

Joya Schoenen voor dames

De collectie damesschoenen van Joya wordt steeds veelzijdiger. De collectie bestaat zowel uit veterschoenen, instappers, sandalen, slippers en laarzen. Artikel Joya Sydney is momenteel populair en in meerdere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. De schoen onderscheidt zich door een sportieve maar toch ook elegante vormgeving.

Joya Schoenen voor mannen

De collectie herenschoenen van Joya is bij ons net zo uitgebreid als die voor dames. Ook hier zien we veel verschillende modellen en mogelijkheden. Kies uit onze collectie veterschoenen en sandalen van Joya. Bij mannen is artikel Tony II populair. Een sportieve herenschoen, die makkelijk te combineren is. De Emotion zool heeft technisch alle eigenschappen die zo bijzonder zijn aan een Joya schoen en is tegelijk gewoon een erg leuke schoen om te zien. Model Joya Tony II is bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Joya Schoenen zool categorieën

Joya Schoenen heeft de collectie in twee categorieën onderverdeeld. Zo weet u snel welke categorie voor u het meest geschikt is. Hieronder leggen wij de verschillen tussen de twee categorieën uit. 
Zoolcategorie Motion: Deze zolen zijn ronder van vorm. De extremere wigvorm zorgt voor een heel zachte landing. In de ronde zool zit in het midden een 'activator'. Deze innovatie bevordert het bewegingsproces en zorgt voor extra spieractiviteit. 
Zoolcategorie Emotion: Deze categorie is qua vormgeving minder extreem. De zool is iets dikker dan die van de meeste normale schoenen, maar de meesten mensen valt dat niet eens op. De elastische emotion zool vangt de voet bij het afwikkelen heel goed op en zorgt dat de druk onder de voet gelijkmatig wordt verdeeld. Het neemt de drukpunten weg en zorgt voor een geweldig comfort! Voor iedereen die fijn wil lopen.


Joya Schoenen shop bij Velthuis Schoenen

Wij waren een van de eerste dealers van Joya schoenen in Nederland. Vanaf het begin werden wij gelukkig van de enthousiaste reacties van onze klanten over Joya Schoenen. De afgelopen jaren is de keuze enorm toegenomen. Vanaf de eerste plannen voor uitbreiding van de winkel in Hengelo, halverwege vorig jaar, wisten wij al dat we het merk een extra podium wilden geven. Daarom zijn we trots dat wij nu een heuse Joya Schoenen shop-in-shop hebben. Zo kunnen we onze ruime collectie Joya Schoenen goed presenteren. Het merk Joya presenteren wij bij Velthuis Schoenen aan de Wemenstraat 20 én Velthuis Schoenen Wemenstraat 57.
Joya Schoenen kopen?

Wij presenteren de uitgebreide Joya Schoenen collectie bij:
Velthuis Schoenen Family
Velthuis Schoenen Comfort

Wij zijn trots premium dealer te zijn van dit unieke schoenenmerk!Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.