Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

 • Velthuis Schoenen Loopfijn
 • Velthuis Schoenen Loopfijn
 • Velthuis Schoenen Loopfijn
 • Velthuis Schoenen Loopfijn
 • Velthuis Schoenen Loopfijn
 • Velthuis Schoenen Loopfijn

  Adresgegevens

  Wemenstraat 57
  7551 EW Hengelo

  Telefoonnummer: 074.2914983
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 13:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:30
  Woensdag 10:00 - 17:30
  Donderdag 10:00 - 17:30
  Vrijdag 10:00 - 17:30
  Zaterdag 10:00 - 17:00


  Loop fijn! 

  Velthuis Schoenen is een begrip in Twente. Veel mensen maakten de eerste stapjes op kinderschoenen van Velthuis Schoenen. Later gevolgd door goed passende schoenen in lengte en breedte! Nog altijd is Velthuis Schoenen bekend als kinderschoenen- en comfortschoenen specialist. Als sinds de oprichting door Hennie Velthuis in 1936, inmiddels meer dan 84 jaar geleden, krijgen voeten de aandacht die ze verdienen. Wij voeren een uitgebreid assortiment damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen waarbij de meeste schoenen een uitneembaar voetbed hebben. Elke voet is anders, dus wij denken niet alleen in verschillende lengtematen, maar ook in breedte- en wijdtematen. Voor iedere voet een passende schoen! Onze collectie schoenen bestaat uit bekende en minder bekende merken, zoals Xsensible Stretchwalkers, AQA, Gabor, Remonte, Australian, Gaastra, Clarks, Ecco, Helioform, Piedi Nudi, Twins, Trackstyle, Red-Rag, Develab, Piedro, Piedro Sport, Freesby, Teva, Munich en Lunella.

  Graag begroeten wij u in onze winkel aan de Wemenstraat 57 in Hengelo (ov).

  Parkeren

  Gratis parkeren om de hoek:
  - Steynstraat
  - Reitzstraat
  - Schalkburgerstraat

  Parkeren kan ook op 50 meter loopafstand van onze winkel bij Parkeergarage Thiemsbrug.
  Thiemsbrug 33 - Hengelo

  Private Shopping


  Wilt u gebruik maken van persoonlijk advies van onze schoen experts.Wij bieden u de mogelijkheid om voor donderdagavond een afspraak te maken waarin een expert voor u speciaal in de winkel is en deze dan ook voor u alleen geopend is. U krijgt persoonlijk en het beste advies. De afspraken vinden plaats vanaf 17.30 uur tot en met 20 uur. Bel direct voor een afspraak met onze winkel(074-2914983) of stuur een mail naar velthuisschoenen@loopfijn.nl. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak voor u in!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.