Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Hartjes
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hartjes

29 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Hartjes


Hartjes
Comfort with Style 


Bij Hartjes staat innovatie aan de basis van de vele bijzondere ontwikkelingen die men de afgelopen jaren in hun schoenen hebben doorgevoerd. Stuk voor stuk technische hoogstandjes die echt werken en waar reeds veel mensen echt blij mee zijn. Een merk dat kwalitatief en qua pasvorm uitmuntende schoenen produceert en dat ook haar verantwoordelijkheid richting het milieu neemt! Daarnaast gebruikt Hartjes alleen de beste materialen, die ook goed zijn voor de huid, vaak allergeen vrij.

Het Oostenrijkse merk Hartjes werd in 1953 door Heinrich Hartjes als orthopedische werkplaats. Door de basiskennis van de menselijke voet te combineren met nieuwe technologieën is het merk Hartjes ontstaan. De focus van het merk ligt op comfort, gezondheid en design. Hartjes is inmiddels de belangrijkste schoenenfabrikant van Oostenrijk.
Gezondheid is belangrijk thema in de schoenen van Hartjes. Door het gebruik van natuurlijke materialen en vooruitstrevende technologieën produceert Hartjes comfortschoenen in een hoogwaardige kwaliteit. Alle schoenen en sandalen van Hartjes hebben een uitneembaar voetbed, dus als u gebruik maakt van eigen podotherapeutische binnenzolen, dan zijn Hartjes schoenen uitermate geschikt voor u. Het assortiment van Hartjes bestaat uit sneakers, sandalen, bandschoenen en enkellaarsjes

Heeft u vragen of wilt u advies over de schoenen van Hartjes, neemt u dan gerust contact op met de klanten service van Loopfijn( 074-2914983) of stuur een email naar info@loopfijn.nl. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.