Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Hartjes
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hartjes

80 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Hartjes
Hartjes
€ 149,95
Hartjes
€ 139,95
Hartjes
€ 199,95
Hartjes
€ 199,95
Hartjes
€ 199,95
Hartjes
€ 199,95
Hartjes
€ 209,95
Hartjes
€ 199,95
Hartjes
€ 189,95
Hartjes
€ 194,95

Waarom zou u hartjes schoenen kopen?


Een van de meest bekende en belangrijke schoenmerken van Oostenrijk, is Hartjes. Graag brengt Loopfijn.nl daarom Hartjes schoenen onder uw aandacht. Hartjes stamt al uit de jaren 50 van de vorige eeuw, oorspronkelijk als een orthopedische werkplaats. De aandacht voor het bewegingsapparaat en met name de voeten, is bij Hartjes nooit weggeweest. Sterker nog, Hartjes heeft zich gespecialiseerd in kennis en nieuwe innovaties om schoenen nog beter te maken. Beter voor vooral de gezondheid van uw voeten. Uw voeten dragen immers uw lichaam en krijgen veel te verduren. Als uw voeten voldoende ondersteuning krijgen, dan voelt u zich in het algemeen ook gezonder. Hartjes schoenen leveren hier een bijdrage aan.

De vele soorten schoenen van Hartjes


Ongetwijfeld zult u denken dat als er zoveel orthopedische aandacht naar de schoenen gaat, ze betreffende het design niet veel voorstellen? Het team van Loopfijn.nl raadt u dan eens aan om onze winkels of webshop te bezoeken. U zult zien, dat de schoenen van Hartjes er juist zeer modieus en trendy uitzien. Gezonde schoenen met een uitstekend draagcomfort gaan heel goed samen met een prachtig design. Bovendien geldt het uitstekende draagcomfort voor alle soorten schoenen van Hartjes. Wilt u veterschoenen, sneakers of sandalen? Hartjes heeft al deze schoenen in de collectie en in mooie designs en hippe kleuren.

Hartjes schoenen online kopen kan in de webshop van Loopfijn.nl


Loopfijn.nl is een webshop van enkele gerenommeerde schoenenwinkels uit Twente en Brabant. De webshop bestaat naast onze fysieke winkels, waar u uiteraard altijd welkom bent. Maar wij begrijpen dat het niet lukt als u aan de andere kant van het land woont. En misschien dat u bij u in de buurt ook geen Hartjes schoenen kunt kopen? Dan kunt u uw Hartjes schoenen online kopen in onze webshop. Wij hebben een grote collectie Hartjes schoenen online staan en wij leveren binnen 2 tot 5 werkdagen. Bij een bestelling vanaf € 49,95 is de bezorging gratis.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.