Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Shoesme
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Shoesme

12 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Shoesme

Shoesme! Groot in kleine maten

Shoesme is een Nederlands kinderschoenenmerk waar loopcomfort en pasvorm hoog in het vaandel staan. Shoesme gebruikt hoogwaardige materialen en zorgt er met hippe designs voor dat de schoenen er toch stoer uit zijn. Het merk richt zich op de kleine kindervoet. Met de gepatenteerd Baby-Proof Schoenen is Schoesme het ideale merk voor de kinderen die beginnen met lopen. De Baby-proof zolen van Shoesme hebben ene keurmerk veilig lopen voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Échte winkels 

Loopfijn.nl is de webshop van Velthuis Schoenen in Hengelo en Schoenmode De Rooij in Dussen. Beide schoenwinkels werken al lang met Shoesme en de medewerkers hebben veel kennis en ervaring. Kennis en ervaring die ze dagelijks graag in de praktijk brengen, zodat u de best passende schoenen draagt. Heeft u vragen, neem gerust contact op of breng een bezoek aan een van onze winkels.

Shoesme kopen?

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, Loopfijn.nl
Vragen? Geen probleem stel ze gewoon en bel: 074 - 291 49 83

Wij zijn bereikbaar op de volgende dagen:

Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.