Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Piedro
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Piedro

15 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Piedro
Piedro Schoenen is van oudsher een kinderschoenenmerk waar pasvorm een belangrijk uitgangspunt is. Echter Piedro weet enorm goed trendy kinderschoenen te maken die enorm aanslaan op de behoefte van veel kinderen om sneakers te dragen. Het grote voordeel is dan ook dat de schoenen er hip en eigentijds uitzien, maar toch een uitmuntende pasvorm hebben. Piedro was in 1959 het eerste schoenenmerk wat met breedtematen ging werken. Op deze manier kan Piedro elke kindervoet van schoenen voorzien. Alle schoenen beschikken ook over een uitneembaar voetbed. Ideaal dus voor kinderen die een orthopedische zool moeten gebruiken.

De collectie van Loopfijn bevat voor Piedro een jongens- een meisjescollectie. Zo heeft Loopfijn ook de collectie van P-style. Ook hebben we de uitgebreide Piedro Sport collectie. Voor volwassenen heeft Piedro de Muoviti collectie voor dames of meisjes met damesmaten. Muoviti staat voor het comfort van Piedro, maar dan in dames leesten. Voor de ‘grote’ jongens is er de Livingstone collectie. Alles met de pasvorm zoals u gewend bent van Piedro.

Wilt meer weten over het merk Piedro? Neem dan contact op met de klantenservice van Loopfijn ( tel 074-2914983) of stuur een email naar info@loopfijn.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.