Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ga voor het gemak en comfort van Solidus dames sandalen


Het dragen van sandalen is weer helemaal in. Dit heeft er vooral mee te maken, dat er meer aandacht is voor het comfort en de gezondheid van de voeten. Hoewel sandalen een vorm van open schoenen zijn, blijft het voetbed uitermate belangrijk. Hoe dikker, zachter of meer voorgevormd een voetbed van een sandaal is, des te comfortabeler loopt u hierop. Sandalen hebben daarom een streepje voor op slippers tijdens warme dagen. Sandalen zijn veel comfortabeler. Dit geldt helemaal voor Solidus dames sandalen. Vrouwen die letten op de gezondheid van hun voeten, doen er zeker goed aan om te kiezen voor Solidus dames sandalen.

De specifieke kenmerken van de dames sandalen van Solidus


De dames sandalen van Solidus blinken vooral uit in pasvorm. Solidus wordt ook wel eens de specialist in maximaal comfort genoemd. Het Duitse merk is al meer dan 110 jaar actief en weet dus alles over de pasvorm en het draagcomfort van sandalen. De dames sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige en huidvriendelijke materialen en extra aandacht is er uitgegaan naar de leesten en zolen. Hierdoor weet u zeker dat de dames sandalen van Solidus een genot zijn om op te lopen. U vindt ook altijd de juiste maat. De lengte maten bestaan naast hele maten, ook uit halve maten. Tevens heeft u de keuze uit diverse breedtematen. Hierdoor zijn de sandalen bij uitstek geschikt voor vrouwen met moeilijke of extra brede voeten.

Wilt u Solidus dames sandalen online kopen bij Loopfijn.nl?


Wilt u komende zomer heerlijk comfortabel op dames sandalen rondlopen? U kunt dan de Solidus dames sandalen online kopen in de webshop van Loopfijn.nl. Natuurlijk mag u ook altijd langskomen in één van onze fysieke schoenenwinkels, maar als dit niet lukt dan is het handig dat u ook vanuit huis kunt shoppen. Ook voor onze webshop bezoekers bieden wij een uitstekende klantenservice aan. Neem dus gerust telefonisch of per e-mail contact op, als u advies nodig heeft of vragen heeft over de Solidus dames sandalen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.